Dierenkoppen

Dierenkoppen

Vosjes, olifanten, leeuwen, konijntjes…..voor iedere baby- en kinderkamer een superleuke dierenkop. Dierenkoppen zijn absoluut de kinderkamertrend van dit moment!

 

Dierenkoppen voor aan de muur

Dierenkoppen zijn dé trend van dit moment. Je ziet ze overal. In woonmagazines, in woonwinkels, en natuurlijk in baby- en kinderkamers. Ze zijn vrolijk en lief en geven de kinderkamer een unieke uitstraling. Op dit moment hebben we onder andere olifanten, neushoorns, konijnen, honden, zebra's en beren in ons assortiment als dierenkop. Nieuw is de dierenkop giraffe! 

 

Vilten dierenkoppen

We hebben onder andere prachtige vilten dierenkoppen voor je van het merk Scandi-chic. Deze zijn vrijwel geheel handgemaakt en van uitzonderlijke kwaliteit. Ook hebben we een paar mooie, vrolijke dierenkoppen van biologisch katoen. Alle koppen zijn voorzien van een stevige ophanghaak, dus ze zijn snel en eenvoudig op te hangen in de babykamer of kinderkamer.

 

Trend

Het leuke is dat deze kinderkamertrend is overgewaaid uit de woonkamer interieurtrends. Al vorig jaar schreven woonblogs over de de trend waarbij dierenkoppen aan de muur werden gehangen. Nep gelukkig, een echte dierenkop of gewei kan echt niet meer. We kunnen zien dat veel mensen creatief zijn omgesprongen met deze trend. De dierenkoppen werden gemaakt van plastic, gaas, steen of hout. Sommige net echt, andere overduidelijk nep. Het is natuurlijk maar net waar je van houdt. Maar voor de baby- en kinderkamer is het natuurlijk belangrijk dat het compleet onschuldig is. De vilten koppen in ons assortiment zijn dat zeker en kinderen zijn er weg van. Laat je kinderen hun favoriete dier(en) kiezen en vrolijk hun slaapkamer eenvoudig op!