Klantenservice

We helpen je graag met het plaatsen van je bestelling of andere vragen met betrekking tot onze producten, onze diensten, je bestelling etc. Als je het antwoord niet kunt vinden of nog ergens over twijfelt kun je altijd contact met ons opnemen. Bel 06-16218754 of stuur ons een e-mail via info@mooikamertje.nl.

Levering

Wij vinden het belangrijk dat jouw bestelling veilig en snel bezorgd wordt naar het door jou opgegeven adres. Jouw pakket wordt zorgvuldig verpakt en wij zullen er al het nodige aan doen om te zorgen dat de bestelling met veel zorg bij jou afgeleverd wordt. Op de dag dat jouw bestelling vanuit ons magazijn wordt verzonden ontvang je een e-mail met Track en Trace code waarmee je gemakkelijk de verzendstatus van jouw bestelling kunt volgen. Jouw bestelling wordt door ons verzonden zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening staat. Een betaling verricht via iDeal wordt direct door ons ontvangen.

Track & Trace

Op de dag dat jouw bestelling wordt verzonden ontvang je een e-mail met een barcode en een bijbehorend nummer. Als je dit nummer en jouw postcode invoert op de speciale website van PostNL (www.postnlpakketten.nl), kun je heel eenvoudig de status van je bestelling checken.