Kraamcadeautjes

Kraamcadeautjes

Op zoek naar een origineel kraamcadeautje? Hier vind je de mooiste babykamer-accessoires zoals knuffels, dekentjes, hydrofieldoekjes en posters. Wij pakken deze gratis voor je in en kunnen ze naar elk adres in binnen- en buitenland versturen!
 

Hoera, er is een kindje geboren! Of het nu om vrienden, familie of collega's gaat, je wilt zo snel mogelijk gaan kijken naar dit kleine wondertje, en dan kun je natuurlijk niet met lege handen aankomen. Bij MooiKamertje vind je ontzettend veel mooie babykamer accessoires en veel daarvan zijn erg leuk om als kraamcadeautje te geven.


Op deze pagina geven we je een overzicht van leuke en populaire cadeaus en verschillende prijsklassen, maar bekijk ook zeker de rest van ons assortiment voor nog veel meer leuke cadeau-ideeën.


Kraamcadeau tip tot € 15,-

Zoek je echt een kleinigheidje en wil je niet veel meer dan € 10,- besteden, dan is een poster een erg leuk idee. Je vindt bij ons prachtige posters van mooie merken als Zilverblauw en Rosie Harbottle. Bekijk alle posters. We hebben ook schattige hydrofieldoekjes in diverse dessins voor slechts € 12,95. 


Kraamcadeau tip tot € 25,-

Wil je iets meer uitgeven, kijk dan eens bij onze knuffels. We hebben bijvoorbeeld originele knuffelkonijntjes. 


Kraamcadeau tip tot € 50,-

Een sierkussen met een stoere of romantische print brengt sfeer en karakter in de babykamer. Erg leuk in bijvoorbeeld een schommelstoel. 


Kraamcadeau tip boven de € 50,- 

Dé trend van het moment zijn dierenkoppen. Ontzettend leuk om een babykamer mee aan te kleden. Je vindt ze in heel veel variaties, vanaf € 49,50. Ook