Muurstickers

Muurstickers

De mooiste muurstickers van het Franse merk Mimi'lou. Ze zijn heel gemakkelijk op de muur aan te brengen dus je vrolijkt de baby- en kinderkamer er heel eenvoudig mee op.
 

Muurstickers voor de babykamer

Muurstickers zijn natuurlijk onmisbaar in elke baby- of kinderkamer. Op Mooikamertje.nl vind je de meest trendy muurstickers van dit moment. Je hebt de keuze uit verschillende dessins en diersoorten en het voordeel is dat ze heel eenvoudig aan de brengen zijn. Kortom: de ideale baby- en kinderkamer accessoire!

 

Mimi’lou muurstickers

Op Mooikamertje.nl vind je de mooiste muurstickers van het Franse merk Mimi’lou. Deze kleurrijke stickers zijn van vinyl en worden gemaakt door de Franse ontwerpster Miriam Derville. Het bijzondere van Mimi’lou muurstickers is dat het net lijkt alsof ze zelf getekend zijn! Toch zijn deze stickers zeer eenvoudig aan te brengen en weer van de muur af te halen.

 

De ideale kinderkamer accessoire

Hoewel sommige Mimi’lou stickers één geheel vormen, zijn er ook stickers die je zelf over de muur kan verspreiden. Neem bijvoorbeeld de muurstickers ‘etoiles’ en 'strikjes', waarbij je de sterren en strikjes stijlvol langs wandaccessoires en lijstjes kan laten lopen. Hiermee geef je de kinderkamer een geheel eigen look.