Kekamsterdam

Met de leuke behangetjes van KEK Amsterdam tover je je kinderkamer heel simpel om tot een waar snoepparadijs. Of toch liever een stoer jongensbehang of een educatief alfabetbehang? Met de behangetjes van KEK Amsterdam kan het allemaal.
 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Is de kinderkamer toe aan een metamorfose? Het vrolijke vliesbehang van KEK Amsterdam biedt tal van mogelijkheden.

 

Snoepbehang, alfabetbehang of robotbehang

Het assortiment van KEK Amsterdam behang biedt vele opties. Ga voor een opvallend snoepbehang waardoor het lijkt alsof je je muren kunt opeten. Welk kind wil dat nou niet? Stoere jongens worden ook niet vergeten door KEK Amsterdam, kies bijvoorbeeld voor een stoer robotbehang. Tot slot behoort een educatief behang ook tot de mogelijkheden: laat je kind gemakkelijk het alfabet leren met een vrolijk dieren en alfabetbehang.

 

Behangen: eenvoudig klusje

Het vliesbehang van KEK Amsterdam is heel gemakkelijk aan te brengen. Je begint met het aanbrengen van de lijm met een roller en daarna kan je meteen de behangbanen op de muur aanbrengen. Wij raden aan om Perfax roze lijm te gebruiken voor het aanbrengen van dit sterke vliesbehang. Bijkomend voordeel van het KEK Amsterdam vliesbehang is ook dat het biologisch afbreekbaar en dus milieuvriendelijk.