La Cerise sur le gateau

Mooie producten van het Franse merk La Cerise sur le gateau maken je kinderkamer helemaal af. Nostalgische prints in een modern jasje gestoken, dat omschrijft de producten van La Cerise sur le gateau.
 

Wil je je kinderkamer opfleuren? Of iemand verassen met leuke accessoires voor een kinderkamer? Bij MooiKamertje vind je mooie producten van het Franse merk La Cerise sur le gateau waarmee je elke kinderkamer eenvoudig opfleurt.

 

Nostalgische prints in een modern jasje

De producten van La Cerise sur le gateau, de kers op de taart, herken je meteen aan de nostalgische prints in combinatie met moderne elementen. Ook humoristische prints vind je veelvuldig terug in de collectie van La Cherise sur le gateau. De oprichtster van het merk, Anne Hubert, is gefascineerd door linnen van hoogwaardige kwaliteit en alle producten van dit merk zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. De producten worden op een eerlijke manier geproduceerd in Portugal en worden vervolgens door heel Europa verkocht. Naast linnen vind je ook allerlei leuke sierkussentjes, mandjes en slaapzakken in onze webshop.