Posters en banners

Posters en banners

Met deze originele posters en banners van ontwerpers uit binnen- en buitenland steek je de kinderkamer eenvoudig in een nieuw jasje. Er zijn leuke posters voor kinderen van alle leeftijden. Tip: Hang de naam van je kind in letterposters aan de muur!
 

Posters en banners voor aan de muur

Posters en banners geven je kale muur weer een frisse, hippe uitstraling! Op Mooikamertje.nl vind je een ruim assortiment aan kinderkamer accessoires, zoals kaarten, posters en banners. Tip: op dit moment zijn de lichte kleuren en pasteltinten weer helemaal in. Combineer deze bijvoorbeeld met een witte of grijze muur.


Kinderposters in alle soorten en maten

Een kleine of grote muur? Geen probleem. Op Mooikamertje.nl vind je posters voor de kinderkamer die in allerlei soorten en maten verkrijgbaar zijn, zoals A2, A3, A4, maar ook kleiner. Deze kinderposters zijn afkomstig van binnen- en buitenlandse ontwerpers die alles van de trends van dit moment weten. Zo vind je op Mooikamertje.nl alfabet posters waarmee je de naam van je kind op de muur van de kinderkamer kan spellen. Leuk en educatief!


Zelf je banner samenstellen

Wil je een unieke banner laten maken, die je in geen enkele andere kinderkamer zal zien? Op Mooikamertje.nl vind je prachtige kinderbanners van het Nederlandse merk A little Lovely Company. Deze kan je helemaal zelf samenstellen, waarbij je kan kiezen tussen zwarte of pastel letters, cijfers en symbolen. Combineer bijvoorbeeld de naam van je kind met zijn of haar geboortedatum.